Byd på over 1847 katalognumre / Server tiden er:

For virksomheder

FOR VIRKSOMHEDER.

Flere virksomheder vælger ofte auktionsløsningen, når det handler om at omsætte driftsmateriel og interiør af enhver art og når man sælger gennem en auktion, vil man altid opnå den højeste dagspris. Derfor er vi altid klar til, at afdække lige præcis dine behov for at sikre dig den bedste totaloplevelse.

Ønsker du at handle på vore auktioner, beder vi dig først oprette din personlige profil. Læs mere under reglerne for brugeraftale og auktionsbetingelser.

VIRKSOMHEDS OPHØR

Beslutter man sig for en total nedlukning af virksomheden, vil det som udgangspunkt være mest fornuftigt at alle aktiverne sælges fra den etablerede adresse og her tager vi gerne et personligt møde med en gennemgang af alle aktiverne der ønskes realiseret.

LØSDELE

Hvis man af en eller anden årsag ønsker at sælge ud af enkelte aktiver, kan det både forgå fra virksomhedsadressen og fra vore auktionshaller.

Ønsker man en transportaftale fra egen adresse til vores, kan vi naturligvis henvise til en af vore gode samarbejdspartnere.

VI ER KLAR

Under Medarbejder menuen finder du vore dygtige kompetente medarbejdere, der til enhver tid er klar til at tage den gode samtale med dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nye spændende
auktioner direkte i din indbakke!

SVG Ajax Loader Arbejder vent venligst
 
Opdaterer når du flytter musen eller trykker på ja
Ja