Byd på over 1847 katalognumre / Server tiden er:

Om os

DAM A/S blev tilbage i 1992 etableret som B2B (Business To Business) virksomhed af Frank Juhl (1953 – 2011) med fast base i Stoholm mellem Viborg og Skive, hvor fra man planlagde og udførte fysiske auktioner i egne lokaler som rundt omkring i det ganske land med salget af flere af de allerstørste konkursboer i Danmark indenfor flere forskellige brancher.

Fra 2011 og frem til i dag har DAM A/S udviklet sig til udelukkende at afholde netbaseret auktionsløsninger gennem auktionssitet damonline.dk fra såvel vore egne auktionshaller i Stoholm til forskellige adresser rundt omkring i landet tilpasset den enkelte situation samt mængden og typen af aktiver.

Vore ca. 65.000 faste købere besøger flittigt hjemmesiden for at byde på de mange auktioner, der nemt når op mellem 700 – 800 afholdte i løbet af et kalenderår.

På vore auktioner sælges bl.a. for Skat, Fogedretten, advokater, pengeinstitutter, kommuner, virksomheder og private m.fl.

Siden 2011 er der sket et glidende generationsskifte, således at virksomheden i dag drives af henholdsvis Lone Juhl og Henrik Juhl som de 2 ejere med Henrik Juhl som adm. direktør for DAM A/S.

Henrik Juhl er også beskikket som auktionsleder af Justitsministeriet i eget auktionshus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nye spændende
auktioner direkte i din indbakke!

SVG Ajax Loader Arbejder vent venligst
 
Opdaterer når du flytter musen eller trykker på ja
Ja